Telefon za informacije:   011 28 37 686

 

 

 

Vrlo popularan način dobijanja dodatne prostorije ili proširenja postojeće jeste zastakljivanjem terase.

Ukoliko se terasa zastakljuje kako bi se proširila njena sezonska upotreba predlažemo sistem klizno-okretnog zastakljivanja. On omogućava potpuno otvaranje terasa u letnjim mesecima i potpuno zatvaranje kada krenu hladni dani, pri čemu se ne gubi osećaj otvorene terase, jer nema nikakvih profila koji zaklanjaju vidik, a terasa se može bez problema koristiti kao u letnjim mesecima. Klizanjem staklenih panela i njihovim otvaranjem ka slobodnom zidu terase, stakla postaju potpuno dostupna za lako čišćenje.

Terasa predstavlja važan deo Vašeg životnog prostora, ona osvežava ambijent i pruža dodatni komfor. Ipak, zbog nepovoljnih vremenskih uslova, često niste u mogućnosti da je koristite. Ali sada postoji novo rešenje dostupno i u Srbiji. Zastaklite Vašu terasu ili balkon i koristite je tokom čitave godine.

Bez obzira na to koji problem želite da rešite ovim korakom, to možete uraditi na nekoliko načina.

Terasu možete zastakliti:

  • Zastakljivanje terase kliznim sistemima
  • Zastakljivanje terasa PVC prozorima
  • Zastakljivanje terasa aluminijumskim prozorima
  • Zastakljivanje terase jednoslojnim kaljenim staklom
  • Providna balkonska harmo vrata

Zastakljivanje terasa i lođa može da se radi od aluminijumskih i PVC profila. Najčešće se koristi klizni aluminijum bez termo prekida. Broj krila zavisi od širine koja se zastakljuje. Prilikom otvaranja krila klizaju jedna prema drugom, pa samim tim ne zauzimaju prostor u objektu.

Da bi izbegli loše strane, a zadržali dobre, zatvorite terasu tako da je možete otvoriti kad god poželite. To možete postići zastakljivanje terase jednoslojnim kaljenim staklom debljine 6, 8 ili 10 mm. Aliminijumski profil je samo po horizontali, gore i dole, a po vertikali je spoj dva stakla odrađen providnim profilom, što mu daje vizuelno malu razliku između zatvorene i nezatvorene terase.

Rešenje koje omogućava da bez stubova terasa zadrži svoju osnovnu funkciju i da se pritom uklopi u kućni budžet, da je to rešenje sa garancijom.

Upravo je to ono što Vam mi nudimo:

Providna balkonska harmo vrata

  • propuštaju svetlost
  • ne propuštaju radoznale komšijske poglede
  • ne propuštaju kišu, sneg, prašinu
  • pri otvaranju se slažu levo i desno na najmanju moguću meru tako da terasa ostaje otvorena tj. ne gubi svoju osnovnu funkciju

PVC stolarija - ŠOLIĆ

Samostalna zanatska radnja Šolić za Vas izradjuje kvalitetno:

PVC stolariju, odnosno
PVC prozore,
PVC vrata,
roletne,
komarnike,
venecijanere

Kao novinu smo uveli zastakljivanje terase, i uslugu dihtovanja stolarije.

Svi proizvodi iz naše ponude su vrhunskog kvaliteta, a njihove karakteristike će sasvim siugurno vaš dom učiniti bezbednijim, toplijim i lepšim.